tiistai 27. maaliskuuta 2012

Podcasteja metsällä eli musiikkia ja ääntä etsimässä

Podcastit ovat tulleet mummon elämään pikkuhiljaa hiipien erilaisten sattumusten kautta. Muutaman kerran hyvä radio- tai tv-ohjelma on jäänyt huomaamatta ja kun sitten kuulee tällaisesta "oharista", niin voi käydä etsiskelemässä asioita eri sivustoilta. Yle Areena on kaiketi tutuin, mutta myös esimerkiksi Radio Suomipopin kanavaa on tullut kuunnelluksi. Yleltähän löytyvät sekä radion että television ohjelmat.

Viime syksynä oli hauskaa kuunnella tutun poliisikoiran tempauksesta Suomipopin podcastissa, jossa "Vainu" löysi keskiyön aikaan ensin kolaroineen rattijuopon kengän, sitten toisen kengän ja lopulta kenkien omistajan.

Samoin on mielenkiintoista kuunnella ja katsella tuttujen esiintymistä radion tai television kanavilla eri yhteyksissä. Useilla kuuntelukerroilla löytää asioista aina erilaisia näkökulmia, joita ei yhdellä pikaisella kuulemalla tai näkemällä ehdi rekisteröidä tv-ruudusta tai radiosta.

Todeta voi, että kyllä mummokin näistä uusista asioista on ihan mielissään - kun vain oppisi aina hyödyntämään kaikkia uusia tarjolla olevia mahdollisuuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti