torstai 15. syyskuuta 2011

Muistioita ja aroniaa

Moi taas!  Kiitos sadejutun kommenteista:)

Tänään olen pullottanut 12 litraa viinihapolla tehtyä marja-aroniamehua. On melkoisen vitamiinirikasta ja maukasta. Tehkääpä, jos saatte aronioita!

Työpäivä kului vauhdilla Rutakko-muistion teossa, laskun maksussa ja kaikenlaisessa toimistotyössä. Moniaita puhelujakin tuppasi olemaan. Talousarvion teko ja TVA ynnä muut kuviot täyttävät myös aivokopan, mutta se on syksyä ja siinä on myös elämisen maku.

Siinä on myös yhteistyön maku varsinkin täällä Ylä-Savon Rutakko-kentällä, jossa monet asiat tehdään kimpassa ja saadaan apua ja tukea toisiltamme.
Kirjastoväen pitäisi monissa asioissa puhaltaa entistä enemmän yhteen hiileen tässä alati muuttuvassa maailmassa. Ollaan yhdessä vahvempia ja voimakkaampia - myös osaavampia. Mesetetään pikapuoliin!

1 kommentti:

  1. Aroniaa on poimittu ja mehustettu täälläkin! Hyvää tuli ja on sitä terveellistä lähiruokaa. Marjat poimin luvan kanssa parin kilometrin päästä ystävättären pihamaalta. Yksi pensas ja sanko täynnä. Siihen ystävätär lakonisesti: "Enää 179 metriä aronia-aitaa poimimatta..." :)

    VastaaPoista