keskiviikko 12. elokuuta 2020

Yökylässä ja ovi lukossa!

Kävimme parin yön lomareissussa männä viikolla. Yövyttiin toinen yö ystävien saunakammarissa. Nukkumaan mennessä pyysin puolisoa laittamaan oven lukkoon ja naps nappi ylös - tiedättehän - ja lukossa on.

Yöllä heräsin kolmelta pissahätään. Hipsin ovelle ja hups, sehän on lukossa. No niin pitikin, mutta ovea ei saanutkaan sisältä päin auki!

Mies apuun, mutta ei auta auton avaimet, eikä ole muuta. Hätä yltyy, ikkuna-avaintakaan ei ole. Soitto emännälle, ei vastaa. Soitto isännälle, joka lopulta vastaa ja ihmettelee, etteihän siinä ovessa ole lukkoa. Tulee kumminkin avaamaan eri talttojen kanssa.

Aamulla katseltiin myös vieresessä olevan saunan ovi, jossa ei myöskään pitänyt olla lukkoa. Olipas! Ei vaan ollut sarjoitettu eikä ollut avaimia. Ei ole koskaan ennen reiluun kymmeneen vuoteen lukittu. Puoliso teki, mitä pyysin eli lukitsi oven ja isäntä avasi, jotta vieras pääsi aamuyöllä vessaan. Huh!

Helpotuksen jälkeen nauru kelpasi! Kyllä isäntäväki Imatralla meidät muistaa!

#pyynnöt #parisuhde #ystävät #yökylässä #lukitutovet #pissahätä #meillesattuujatapahtuu #arvaahävettikö #silloinkyllänauratti

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti