sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Työura on takana - mummoilu edessä


Jäin eläkkeelle 1.11. alkaen. 
Työvuosia ehti kertyä 44 ja risat. 
Teitä eri yhteyksissä tutuksi tulleita on iso joukko ja monia jään muistelemaan sydän haikeudesta täynnä. 
Työurani varrella on ollut paljon hienoja hetkiä ja retkiä, joita voin nyt mummona muistella. 
Kiitos kaikille teille, joiden kanssa olen tätä taivalta taittanut. 
On ollut todella etuoikeutettua tehdä tätä työtä, josta olen pitänyt ja siitä tunnen suurta kiitollisuutta työnantajaa Keiteleen kuntaa ja kuntalaisia kohtaan. 
Rutakkoverkon kirjastolaiset, Kuopion AKE-väki ja YKN:n porukka sekä Ylä-Savon kulttuurivastaavat ja runsas joukko kulttuuritoimijoiden puolelta - kiitos myös teille! 

"Ellei joku satu tietämään mitä eläkkeelle pääseminen merkitsee, niin kerrotaan asia: kun tulee tarpeeksi vanhaksi, saa kaikessa rauhassa tehdä juuri mitä haluaa."  
(Tove Jansson:Näkymätön lapsi: Hemuli, joka rakasti hiljaisuutta)

2 kommenttia:

  1. Ihania eläkepäiviä! Niitä minäkin odottelen, vaikka tykkäänkin työstäni. Ainakin 13 vuotta pitää vielä malttaa odottaa :) Mutta sinulla alkoi nyt ihanat ajat, voit tehdä mitä haluat silloin kun haluat tai olla tekemättä...Nauti elämästäsi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Virpi! Tämä työ on ollut rikasta ja antoisaa - unohtamatta niitäkään mokailun ja turhautumisen hetkiä, joita väistämättä elämä tiellemme heittää. Sitähän se elämä - arkea enimmäkseen ja silloin tällöin helminä juhlahetkiä. Niin - ja minä nautin nyt!Kaikkea hyvää myös sinulle!

      Poista